• Auris Audiologisch Centrum

Auris Audiologisch Centrum

Lees voor

Over ons

Heeft u vragen of zorgen over de gehoor, taal- of spraakontwikkeling van uzelf, uw kind, leerling of cliënt? Dan kunt u terecht bij één van onze Audiologische Centra in Rotterdam, Goes of Bergen op Zoom. Onze medewerkers zijn deskundig in het uitvoeren van onderzoek, diagnostiek, revalidatie, begeleiding en behandeling. Zij kijken vanuit hun verschillende vakgebieden samen naar de situatie. Na het onderzoek geven we een advies. We zorgen dat dit zorgvuldig en zo snel mogelijk gebeurt. Zo kunt u uw kansen tot optimale ontwikkeling en deelname in het dagelijks leven optimaal benutten.

Verder op deze pagina leest u hoe wij de visie en de kernwaarden van Auris vertalen op het Audiologisch Centrum.

Zorgvuldig

Zorgvuldig

U kunt vertrouwen op de deskundigheid van onze medewerkers op het gebied van gehoor, taal en spraak. Het uitgangspunt voor de zorg die wij bieden, zijn de landelijk geldende richtlijnen en normen. Daarnaast nemen wij klantwensen en maatschappelijke ontwikkelingen mee in onze beleidsvorming met een terugkerende leer- en verbetercyclus.

Kwaliteit
Slagvaardig

Slagvaardig

Wij leggen de lat hoog, denken in kansen en helpen u de juiste route te volgen. Uitdagingen gaan wij niet uit de weg en onze werkwijze is vooruitstrevend en vernieuwend. Wij werken continu aan onze efficiency om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Wij staan voor zinnige en zuinige zorg, waardoor u snel het juiste advies krijgt. Tussen uw eerste bezoek en het advies zit daarom maximaal 6 weken.

Samen

Samen

Wij werken samen aan uw ontwikkeling en helpen u het beste uit uzelf te halen door u zo goed mogelijk te adviseren. Wij onderscheiden ons doordat wij verder kijken dan alleen het onderzoek of de behandeling op ons Audiologisch Centrum. Wij werken namelijk nauw samen met onze collega’s van Auris Zorg en Auris Onderwijs en staan in nauw contact met onze ketenpartners.

FENAC en CIIO certificering

FENAC en CIIO certificering

Auris is lid van de branchevereniging FENAC en is sinds 2016 CIIO gecertificeerd voor alle onderdelen, met uitzondering van de Auris scholen. Scholen worden door de Onderwijsinspectie bezocht.

Ontwikkeling van Auris

Wij zijn continu in ontwikkeling om de zorg voor onze cliënten te optimaliseren. Benieuwd naar waar we ons op dit moment mee bezig houden? Vraag het eens aan een van onze medewerkers.

Auris is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Audiologische Centra (FENAC). Wij beschikken over certificering.