• Voor volwassenen

Voor volwassenen

Lees voor
Het Audiologisch Centrum

Het Audiologisch Centrum

Vermindering van het gehoor kan leiden tot ernstige problemen in de communicatie. Het Audiologisch Centrum doet onderzoek en biedt ondersteuning bij gehoorproblemen. Heeft u twijfels over uw gehoor, dan kunnen wij een gehooronderzoek afnemen. U kunt dan ook gehoorproblemen die u ervaart bespreken. Ook bieden we ondersteuning bij aanpassing van hoortoestellen. Volwassenen met tinnitus (oorsuizen) problemen en hyperacusis (overgevoeligheid voor geluid) kunnen bij het tinnitusteam terecht.

Meer over het Audiologisch Centrum Aanmelden voor gehooronderzoek
Cursussen

Cursussen

Onze cursussen geven praktische handvatten die u direct kunt toepassen. Zo zijn er cursussen waarbij u zelf ervaart hoe het is om een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of gehoorverlies te hebben. Ook hebben we verschillende trainingen om gebarentaal te leren. In de cursus ‘Spraakafzien en Communicatieve vaardigheden’ van het Audiologisch Centrum, leert u om met auditieve en/of communicatieve problemen om te gaan.

Ons cursusaanbod
Ouders

Ouders

Worstelt uw kind met taal? Of heeft uw zoon of dochter moeite met horen? Kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben moeite om taal te begrijpen en te gebruiken. Dove en slechthorende kinderen hebben moeite om gesproken taal om hen heen te volgen. Het is belangrijk om snel in actie te komen. Auris helpt met onderzoek, de juiste zorg en ondersteuning en passend onderwijs.

Meer over TOS Meer over doof- of slechthorend

Ontwikkeling van Auris

Auris doet wetenschappelijk onderzoek om continu te verbeteren en te vernieuwen. Benieuwd naar deze onderzoeken? Klik op de link in de button.