TOS 12+

Is er na de basisschool nog extra ondersteuning nodig? Dan begeleidt Auris uw kind ook in het voortgezet onderwijs of mbo. Samen kijken we naar het onderwijs dat het beste past bij uw kind. En welke ondersteuning er nodig is. Zodat uw kind zich fijn voelt op school.

Lees voor

Naar het voortgezet onderwijs

Heeft uw kind een TOS? Dan kijken we eerst goed naar wat hij of zij nodig heeft in de klas. We nemen bijvoorbeeld de lessen van tevoren door met uw kind. Ook begeleiden we de leraren, zodat zij weten hoe ze uw kind het beste kunnen helpen. En als het nodig is, zoeken we een passende plek in het speciaal voortgezet onderwijs voor uw kind.

Is er meer nodig?

Naast onderwijs biedt Auris ook extra ondersteuning in gezinnen. En als het nodig is, geven wij ook krachttraining aan leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Auris helpt verder

Auris helpt verder

Auris onderzoekt, behandelt, ondersteunt en geeft onderwijs. In onze dienstverlening zoeken we altijd de verbinding met de familie en andere betrokkenen. Zo krijgt uw kind de best passende ondersteuning.

Meer lezen over hoe wij u en uw kind kunnen begeleiden? Op onze pagina Diensten vindt u een overzicht.

 

 

Auris diensten

Aanmelden

Als ouder weet u soms niet meer wat u kunt doen om te helpen. Auris biedt extra ondersteuning in het gezin of op school.

Aanmelden