Aanmelden zorg

Heeft u twijfels over de ontwikkeling van uw kind? Bespreek uw twijfels met uw huisarts of de arts van het consultatiebureau.

Lees voor

Uw kind aanmelden bij Auris

Als u uw kind wilt aanmelden bij Auris Zorg, heeft u altijd een verwijsbrief nodig van een huisarts, jeugdarts, medisch specialist of klinisch fysicus audioloog. De huisarts of jeugdarts kan alleen verwijzen wanneer de stoornis al eerder is vastgesteld door een medisch specialist of klinisch fysicus audioloog en de stoornis ongewijzigd is gebleven.

U krijgt een vaste contactpersoon wanneer u een cliënt aanmeldt. Samen met u doorlopen wij de gegevens van uw kind. Er is voldoende informatie nodig om zeker te weten welke begeleiding uw kind nodig heeft. Alle informatie wordt opgeslagen in een Elektronisch Cliënt Dossier.

Als er voldoende gegevens zijn, bekijkt de contactpersoon welke behandeling het beste past bij de behoefte van u en uw kind.  Wanneer is besloten dat Auris Zorg de beste oplossing is, zorgt de contactpersoon ervoor dat uw kind kan starten op de behandelgroep of ambulante behandeling krijgt. Dit noemen we een zorgbesluit.

Contactformulier aanmeldpunt

Als u het contactformulier invult, verwerken wij persoonsgegevens van u. In het privacystatement leest u wat wij hiermee doen.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op.