Cursussen voor professionals

Het onderwijs in Nederland ondergaat de komende jaren een grote verandering. Door de invoering van Passend Onderwijs komen kinderen met verschillende onderwijsbehoeften samen in de klas. Dit doet een beroep op de kennis en kunde van de leerkracht. Hoe ga je met al die verschillende vragen om en wat heb je daar als leerkracht voor nodig? Auris-medewerkers zijn daarin graag jouw professionele partner. Zij zijn op de hoogte van de problemen bij leerlingen met een auditieve beperking (doof, slechthorend of CI-drager) of een taalontwikkelingsstoornis (TOS), al dan niet in combinatie met een vorm van autisme (ASS). Ze weten dat lesgeven aan deze leerlingen om een speciale aanpak vraagt. 

Auris biedt dit jaar weer een groot aantal cursussen en trainingen aan. Ons aanbod kenmerkt zich door de praktische toepasbaarheid. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je er de volgende dag mee aan de slag kunt.

Een aantal cursussen zijn gevalideerd door Registerleraar. Indien dit het geval is staat dit bij de cursus vermeld.

Wil je een kind of leerling aanmelden voor Consultatie & Advies, klik dan hier.

Heb je vragen, heb je behoefte aan meer informatie of een aanbod op maat? Neem dan contact op met een van onze cursuscentra in Utrecht, Rotterdam, Leiden, Haarlem, Breda of Goes. Wij staan je graag te woord. 

 

 

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback