• Nieuws
  • Van Nul Tot Taal II voor professionals vernieuwd

Van Nul Tot Taal II voor professionals vernieuwd

Lees voor

27 maart 2023

Het vernieuwde magazine Van Nul tot Taal II is vanaf nu te bestellen via de website van Auris. Hierin lees je over de taalverwerving bij jonge kinderen met een taalontwikkelingsstoornis.  Van Nul tot Taal II is bedoeld voor professionals die werken met jonge kinderen. Het gaat bijvoorbeeld om professionals die werken in de kinderopvang, op een peuterspeelzaal, jeugdartsen,  jeugdverpleegkundigen en logopedisten eerste lijn. Het magazine is een uitgave van Koninklijke Auris Groep.

Waarover gaat Van Nul tot Taal?

In het magazine komen bijvoorbeeld de ontwikkelleerlijnen van Auris aan bod, maar ook ervaringsverhalen van professionals en ouders. Daarnaast zijn er ook twee nieuwe artikelen opgenomen: over de Spraakpoli en over vernieuwen en innoveren bij Auris. Alle inhoud is weer up-to-date. Bovendien kreeg Van Nul tot Taal II een visuele opfrisbeurt en is het magazine gedrukt in een handzaam formaat.

Hoe kan ik het magazine bestellen?

Je kunt het magazine gratis bestellen, je betaalt alleen de verzendkosten. Bestel het magazine via de webshop van Auris: Auris cursussen en shop – Van Nul tot Taal – professionals. Je kunt daar ook de digitale versie bekijken.