• Nieuws
  • Save the Date: 17 mei 2024 vierde editie van TaalStaal    

Save the Date: 17 mei 2024 vierde editie van TaalStaal    

Vrijdag 17 mei 2024 vindt de vierde editie van het TaalStaal congres plaats. Thema deze keer is TOS en meertaligheid. Ben jij er ook bij? In het volledig vernieuwde NBC Congrescentrum in Nieuwgein presenteren vooraanstaande sprekers hun onderzoek over TOS en meertaligheid. Met onder andere dr. Kerry Ebert , onderzoeker aan de University of Massachusetts, prof.dr. Elma Blom, hoogleraar Universiteit Utrecht en Kentalis-onderzoeker drs. Mirjam Blumenthal. Alle drie zijn zij experts op het thema.

Lees voor

1 december 2023

TaalStaal 2024: TOS en meertaligheid 
Tijdens TaalStaal 2024 gaan we in op actueel onderzoek rondom TOS en meertaligheid. Bij de diagnostiek van meertalige kinderen met taalproblemen kan meertaligheid een complicerende factor zijn bij het vaststellen van (een vermoeden van) TOS.  Welke inzichten zijn er voor de diagnostiek van meertalige kinderen? Wat vraagt meertaligheid en TOS van onze zorg en onderwijs? Op 17 mei 2024 ontmoeten professionals elkaar en delen kennis en inzichten. Laat je inspireren door onze drie hoofdsprekers, een scala aan lezingen en posterpresentaties.

Blijf op de hoogte  
Inschrijven voor TaalStaal kan vanaf februari 2024. Wil je op de hoogte blijven van nieuws rondom TaalStaal? Schrijf je dan in voor de TaalStaal nieuwsbrief. Hier lees je vanaf januari 2024 updates over sprekers, achtergrondartikelen en meer.