Nieuwe website AllesoverTOS.nl

Tijdens Wereld TOS Dag op 15 oktober is officieel de nieuwe website www.allesoverTOS.nl live gegaan voor het publiek. Op AllesoverTOS.nl staat alle betrouwbare informatie over een taalontwikkelingsstoornis (TOS) van deskundige organisaties op één plek.

Lees voor

21 oktober 2022

Tijdens Wereld TOS Dag op 15 oktober is officieel de nieuwe website www.allesoverTOS.nl live gegaan voor het publiek. Op AllesoverTOS.nl staat alle betrouwbare informatie over een taalontwikkelingsstoornis (TOS) van deskundige organisaties op één plek. AllesoverTOS.nl is gemaakt door Deelkracht, de samenwerkende expertiseorganisaties over spraak, taal en gehoor.

Voor iedereen met TOS, ouders en professionals
De website is bedoeld voor iedereen die informatie zoekt over TOS. Dat zijn niet alleen mensen met TOS en hun ouders, familie en vrienden.  Ook voor professionals, zoals huisartsen, logopedisten en leerkrachten komt informatie, kennis en expertise beschikbaar. Om te beginnen is op AllesoverTOS.nl het gedeelte voor ouders opengesteld. Aan de pagina’s voor mensen met TOS en professionals wordt gewerkt.

Deelkracht
AllesoverTOS.nl is een product van Deelkracht. Onder de naam Deelkracht werken onderzoekers, professionals en ervaringsdeskundigen samen een samenleving die ook met een zintuiglijke beperking toegankelijk is. Zij voeren het door ZonMw erkende meerjarig deelsector plan uit. Op de website staan ook andere producten van Deelkracht, zoals TOS-portretten en het TOS-spraaktaal-web.