• Nieuws
  • Nieuw: Laagdrempelig advies bij online Spraak-taalspreekuur van Auris 

Nieuw: Laagdrempelig advies bij online Spraak-taalspreekuur van Auris 

Auris Zorg is gestart met een laagdrempelig online spreekuur voor professionals. Het spraak-taalspreekuur is er voor logopedisten, pedagogisch medewerkers in de kinderopvang, leerkrachten en medewerkers van een consultatiebureau met kinderen van 0 tot 12 jaar.   U kunt bij het online spreekuur terecht als u vragen heeft of een casus wilt voorleggen over de spraak-taalontwikkeling of het gehoor van een kind.

Lees voor

1 juli 2023

U kunt bijvoorbeeld contact opnemen over kinderen die moeilijk verstaanbaar zijn of weinig woorden lijken te kennen. Sommige kinderen uiten regelmatig frustratie of het valt op dat ze vaak in conflict komen met leeftijdsgenoten.

Het spraak-taal spreekuur kan in zo’n geval uitkomst bieden. Het is een snelle en laagdrempelige manier om van gedachten wisselen met de experts van Auris Zorg.  Het kan voldoende zijn om een paar handvatten te krijgen hoe het kind het best kan worden begeleid. Soms blijkt dat een doorverwijzing nodig is. Het spreekuur is gratis, makkelijk in te plannen en kan anoniem.

Aanmelden en vragen 

Met dit formulier kunt u een afspraak inplannen op maandag tussen 15.00 en 17.00 uur of op donderdag tussen 9.00 en 11.00 uur. Een afspraak duurt 15 minuten en vindt online plaats via Teams.

Heeft u een korte vraag of vragen over het aanmeldproces voor onderzoek, onderwijs, ondersteuning of behandeling? Dan kunt u terecht bij het Aanmeldpunt van Auris.