• Nieuws
  • Kom kennismaken op de Auris Hildernisseschool

Kom kennismaken op de Auris Hildernisseschool

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Wil je weten hoe leerlingen logopedisch ondersteund worden? Of hoe we de taalontwikkeling van kleuters vanaf 2, 5 jaar al stimuleren op onze behandelgroepen? Je bent van harte welkom op woensdag 24 april op de Auris Hildernisseschool. Kom langs en ga in gesprek met onze medewerkers: leerkrachten, logopedisten en onderwijsassistenten.

Lees voor

7 maart 2024

Demi van der Ven (leerkracht Auris Hildernisseschool): “Ik ben zelf helemaal verliefd geworden op deze school vanwege de manier van lesgeven, het gemotiveerde team, de leerlingen en de organisatie. Lijkt het jou ook leuk om hier te werken? Kom dan langs en ga met mij en mijn collega’s in gesprek op woensdag 24 april!”

Programma

11.00 uur: Ontvangst en introductie door Demi van der Ven (leerkracht) en Jennifer Lagendijk (teamleider)
11.15 uur: Rondleiding en bezoek aan de klassen
12.30 uur tot 13.30 uur: Lunch en in gesprek met de medewerkers van de Auris Hildernisseschool

Aanmelden

Kom jij kennismaken? Geef je hier op.

Over Auris Hildernisseschool

Auris Hildernisseschool is een school voor leerlingen van 4 tot 13 jaar met een taalontwikkelingsstoornis. Kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben moeite om taal te begrijpen en te gebruiken.

De leerkracht staat samen met de onderwijsassistent en logopedist voor de klas. Op de Auris Hildernisseschool is veel aandacht voor jouw professionele ontwikkeling. Hoe kun je er bijvoorbeeld  het beste woorden aanbieden aan leerlingen die een kleine woordenschat hebben? Of hoe zorg je ervoor dat een leerling met TOS weet waar hij of zij juist heel sterk in is? Door middel van interessante cursussen en trainingen word jij echt een specialist op het gebied van TOS.

Lees meer over onze school op hildernisseschool.nl

Locatie

Auris Hildernisseschool
Pinasplein 4
3028 XW Rotterdam

Informatie over route en parkeergelegenheid op: hildernisseschool.nl/contact/

Meer info over werken bij Auris

Op werken.auris.nl vind je meer informatie over het werken bij Auris en onze openstaande vacatures. Ook een open sollicitatie is altijd mogelijk.