Nu te zien: Het verhaal van Auris

Eerder kreeg Auris een brief van een moeder. Zij was zo dankbaar voor de hulp die we hen, en vooral haar zoon, hadden gegeven. Dankzij Auris had hij een stem gekregen om te laten merken wat er in hem omging. Deze brief vormde de inspiratiebron voor een korte film over ons verhaal: het verhaal van Auris.

Lees voor

12 oktober 2023

Ook in de film schrijft een moeder een brief. Hierin vertelt zij wat Auris voor haar zoon en zijn omgeving heeft betekend. Op donderdag 12 oktober 2023 werd de film voor het eerst getoond aan ruim 1.500 collega’s.

Het verhaal van Auris

De film laat zien waar Auris voor staat en elke dag voor inzet. De film vertelt het verhaal van een dankbare moeder die haar kind ziet ontwikkelen bij Auris. Van kleine verlegen jongen tot volwassen man die geniet van het leven.

De hoofdrolspelers

In de film zijn (oud-)leerlingen en collega’s van Auris te zien. Zij zijn letterlijk de hoofdrolspelers van Auris. Zij kregen de film als eersten te zien in een voorvertoning. De hoofdrolspelers en hun ouders werden zichtbaar ontroerd; de film raakte hen en zorgde voor herkenning.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk nu het verhaal van Auris.