Audiologisch Centrum Rotterdam

In ons Audiologisch Centrum doen wij diverse onderzoeken bij volwassenen en kinderen. Zoals gehooronderzoek (audiometrisch onderzoek) bij volwassenen en kinderen. En spraak-, taal- en ontwikkelingsonderzoeken bij kinderen.

Audiologisch Centrum Rotterdam

  • Ammanplein 2
  • 3031 RT Rotterdam
Lees voor

Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.


Het Audiologisch Centrum in Rotterdam start met een avondspreekuur. Het avondspreekuur is vooral voor volwassenen met gehoorproblemen. Het spreekuur is van 17.30 uur tot 21.00 uur. Het gaat in eerste instantie om een proefperiode. Na de proefperiode kijkt het AC of ze hier mee doorgaan. De afspraken worden ingepland door het afsprakenbureau.

Parkeren in Rotterdam is betaald via kentekenparkeren. Daarnaast geldt er in Rotterdam een milieuzone. Kijk voor meer informatie op www.rotterdam.nl

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor onderzoek op het Audiologisch Centrum? Dan heeft u een verwijsbrief nodig van de huisarts of een andere medisch specialist.

Wachttijden

Wanneer wij uw aanmelding bij het Audiologisch centrum binnen krijgen, ontvangt u een bevestiging. Er wordt telefonisch contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak. In verband met de wachtlijst kan het even duren voordat we contact met u opnemen. Hier vindt u onze huidige wachttijden, welke afhankelijk zijn van het type onderzoek en de locatie waar dit onderzoek wordt ingepland.