Lees voor

Spraakpoli

Wanneer spraakpoli?

Uw kind (tussen de 4 en 8 jaar) spreekt klanken niet goed uit en is hierdoor moeilijk verstaanbaar. Uw kind is in behandeling bij een logopedist en deze logopedist wil graag tijdelijk hulp van Auris krijgen. Om de behandelend logopedist en u als ouder te helpen komt u met uw kind op de Spraakpoli. Hier vindt uitgebreid spraakonderzoek en een kortdurend behandeltraject plaats. Er wordt uitgezocht wat uw kind helpt om verstaanbaarder te spreken. U komt hiervoor (maximaal) 7 keer op locatie. Wilt u meer weten over de inhoud van de behandeling lees dan verder in onderstaande folders.

Aanmelding Spraakpoli?

De logopedist meldt uw kind aan in samenspraak met u.  Andere betrokkenen (bijv. school of ambulant dienstverlener) kunnen uw kind niet aanmelden. De Spraakpoli bevindt zich in Bergen op Zoom, Goes, Rotterdam, Houten en Woerden.

Aanmelding Bergen op Zoom, Goes en Rotterdam

Wij nemen een aanmelding in behandeling als de volgende documenten ontvangen zijn:

Na aanmelding wordt uw kind opgeroepen voor een intakegesprek en gehooronderzoek. Tijdens het intakegesprek wordt met u besproken of de Spraakpoli passend is of wat andere vervolgstappen kunnen zijn.

Bekijk de wachttijden voor de Spraakpoli.

Aanmelding Houten en Woerden

Wij nemen een aanmelding in behandeling als de volgende documenten ontvangen zijn:

De wachttijd voor de Spraakpoli in Houten/Woerden is momenteel 12 weken.

Contactgegevens Aanmeldpunt Midden-Nederland

Aanmeldpunt Midden-Nederland
Hooglandseweg-Noord 140
3813 VE Amersfoort
tel: 033 422 90 70
aanmeldpuntmiddennederland@auris.nl