Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren 1600 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen die doof of slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoorins hebben. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt. Wij nodigen je van harte uit om bij ons te komen werken.  

Auris gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van sollicitanten. Wij houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de sollicitatiecode van de NVP.

Vacatures

Geplaatst: 08 april 2020

Logopedist Auris Zorg regio Zuid

Ben jij een enthousiaste logopedist en wil jij werken in een multidisciplinaire behandelgroep voor kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 5 jaar met een auditieve beperking? Dan hebben we een unieke kans voor je. Lees meer »

Geplaatst: 13 februari 2020

Leerkracht

Wil je werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en leerlingen die doof of slechthorend zijn? Ben jij een leerkracht die affiniteit heeft met pubers, taal en communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 11 maart 2020

Behandelcoördinator (Auris Zorg regio Midden, Utrecht Overvecht)

Wil jij de gespecialiseerde interdisciplinaire teams van twee van onze behandelgroepen met dove/slechthorende peuters coördineren? ​Auris Zorg regio Midden, locatie Santa Cruzdreef, is wegens zwangerschapsverlof per juni 2020 t/m begin oktober 2020 op zoek naar een enthousiaste en deskundige behandelcoördinator Lees meer »

Geplaatst: 11 maart 2020

Pedagogisch Behandelaar (Auris Zorg regio Zuid)

Wil jij werken bij onze behandelgroepen en peuters met een taalontwikkelingsstoornis helpen? Bij de behandellocatie in Oosterhout is i.v.m. zwangerschapsverlof een tijdelijke vacature ontstaan voor een enthousiaste Pedagogisch Behandelaar Lees meer »

Geplaatst: 25 februari 2020

Kinder- en jeugdtherapeut (Auris Zorg)

Wil jij een unieke baan? Een baan waarbij je integratief en oplossingsgericht kinderen en jongeren in hun kracht zet door professionele en persoonlijke behandeling op maat te bieden? Lees meer »

Geplaatst: 10 februari 2020

Gedragskundige (orthopedagoog/ psycholoog)

Binnen de ambulante dienst is er een Commissie van Leerlingenzorg (CvL) die meedenkt en meekijkt met de ambulant dienstverlener (AD’er) en deze ondersteunt in de uitvoering van het arrangement van een dove of slechthorende leerling binnen het regulier primair onderwijs. De Commissie van Leerlingenzorg bestaat altijd uit een gedragskundige en een spraaktaaldeskundige. Lees meer »

Geplaatst: 28 januari 2020

Teamleider (Auris Taalplein)

Ben je op zoek naar een leidinggevende functie op een school voor speciaal onderwijs? Krijg je er energie van om te werken in en aan de cultuur van een vreedzame school met een enthousiast en betrokken team? Wil jij  bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen met een taalontwikkelingsstoornis op het Auris Taalplein in Gouda? Lees meer »

Geplaatst: 22 januari 2020

Onderwijsassistent (Auris Fortaal)

Wil jij werken met leerlingen die doof of slechthorend zijn? En ben je in staat, vanuit hun behoefte rekening te houden met hun mogelijkheden? Ben jij daarnaast gebarenvaardig? Dan zitten wij op jouw reactie te wachten!   Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback