Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren 1600 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen die doof of slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoorins hebben. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt. Wij nodigen je van harte uit om bij ons te komen werken.  

Auris gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van sollicitanten. Wij houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de sollicitatiecode van de NVP.

Vacatures

Geplaatst: 11 september 2019

Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening (Auris Dienstverlening regio Midden)

Wil jij in partnerschap met ouders en de reguliere basisschool je expertise inzetten om de juiste invulling te geven aan de onderwijsbehoefte van kinderen die een taalontwikkelingsstoornis hebben of doof of slechthorend zijn? Ben je in staat de reguliere leerkracht zo te ondersteunen dat kennis en vaardigheden duurzaam verankerd worden in de leerkracht en binnen de school? Kom dan ons team versterken en grijp nu de kans om daadwerkelijk deel te nemen aan het Passend Onderwijs! Lees meer »

Geplaatst: 11 september 2019

Leerkracht (Auris Dr. M. Polanoschool)

Wij zoeken een tijdelijke vervanger voor 0,5750 fte die daarna ook als invalleerkracht beschikbaar is. Wij zoeken iemand die op een doelgerichte manier kan werken met leerlingen die doof of slechthorend zijn. Bij voorkeur ben je al bekend met het gebruik van Nederlands met ondersteunende gebaren (NmG) of de Nederlandse Gebarentaal (NGT). Lees meer »

Geplaatst: 09 september 2019

Logopedist (Auris Florant)

Je geeft logopedische behandeling aan individuele leerlingen en aan groepjes leerlingen. Ook speel je een belangrijke rol in de taallessen in de groepen. Je werkt intensief samen met de leerkracht en de assistent van de groep. Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback