Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Auris gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van sollicitanten. Wij houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de sollicitatiecode van de NVP.

Vacatures

Geplaatst: 20 maart 2019

Logopedist (Auris Zorg)

De Koninklijke Auris Groep richt zich op de communicatieve ontwikkeling van het jonge kind. Wil jij hier een actieve rol in spelen? Houd je van afwisseling, advisering, coaching en flexibiliteit? Dan hebben wij deze unieke baan voor jou! Lees meer »

Geplaatst: 18 maart 2019

Logopedist (Auris Prof. van Gilseschool)

Haal je communicatief het beste uit kinderen? Ben je flexibel, toe aan een uitdaging en houd je van het werken met kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/of auditieve problematiek, soms in combinatie met bijkomende problematiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 15 maart 2019

Lerarenondersteuner (Auris Fortaal)

Wil jij specifieke ondersteuning geven aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), eventueel met bijkomende problematiek? Ben je in staat zowel met individuele leerlingen als met kleine (zorg)groepjes te werken en vind jij het een uitdaging zo nu en dan onder verantwoording van een leraar voor een hele groep te staan? Laat deze kans dan niet voorbij gaan! Lees meer »

Geplaatst: 13 maart 2019

Leerkracht (Auris Fortaal)

Lijkt het jou een uitdaging om te werken met leerlingen die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben? Heb je de focus op ontdekkend leen? Ben je flexibel en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Laat deze kans dan niet voorbij gaan! Lees meer »

Geplaatst: 11 maart 2019

Teamleider (Auris Prof. van Gilseschool)

Ben jij een daadkrachtige verbinder die kan schakelen op alle niveaus? En wil jij leidinggeven aan een enthousiast team van zeer gedreven professionals, die voor een hoge kwaliteit onderwijs gaan? Lees meer »

Geplaatst: 01 maart 2019

Adviseur Huisvesting

Auris Ondersteunende Diensten is voor de functie van Adviseur Huisvesting op zoek naar een praktisch bouwkundig projectmanager die gewend is om in een stakeholderveld met uiteenlopende belangen te bewegen en hierin regie weet te behouden. De functie is voor 32 tot 40 uur per week in Rotterdam. Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback