Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren 1600 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen die doof of slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoorins hebben. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt. Wij nodigen je van harte uit om bij ons te komen werken.  

Auris gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van sollicitanten. Wij houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de sollicitatiecode van de NVP.

Vacatures

Geplaatst: 25 februari 2020

Kinder- en jeugdtherapeut (Auris Zorg)

Wil jij een unieke baan? Een baan waarbij je integratief en oplossingsgericht kinderen en jongeren in hun kracht zet door professionele en persoonlijke behandeling op maat te bieden? Lees meer »

Geplaatst: 17 februari 2020

Logopedist (Auris Ammanplein)

Is taalstimulering jouw specialisme? Ben je toe aan een uitdaging en hou je van werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 17 februari 2020

Logopedist (Auris Aanmeldpunt)

Wil je zorgen dat cliënten met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of een auditieve beperking een passend aanbod van Auris Zorg krijgen? Wil jij het aanspreekpunt van de regio Haarlem en Leiden worden voor de Zorg-aanvragen? Dan wachten wij op jouw reactie. Lees meer »

Geplaatst: 17 februari 2020

Onderwijsassistent (Auris Ammanschool)

Wil jij werken met leerlingen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? En ben je in staat vanuit hun mogelijkheden rekening te houden met hun onderwijsbehoefte? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 13 februari 2020

Leerkracht

Wil je werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en leerlingen die doof of slechthorend zijn? Ben jij een leerkracht die affiniteit heeft met pubers, taal en communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 10 februari 2020

Gedragskundige (orthopedagoog/ psycholoog)

Binnen de ambulante dienst is er een Commissie van Leerlingenzorg (CvL) die meedenkt en meekijkt met de ambulant dienstverlener (AD’er) en deze ondersteunt in de uitvoering van het arrangement van een dove of slechthorende leerling binnen het regulier primair onderwijs. De Commissie van Leerlingenzorg bestaat altijd uit een gedragskundige en een spraaktaaldeskundige. Lees meer »

Geplaatst: 05 februari 2020

Gedragskundige (Auris Aanmeldpunt regio Midden)

Wil je zorgen dat cliënten met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of doven en slechthorende cliënten een passend onderwijs- en/of zorgaanbod krijgen? En ben je in staat vanuit hun mogelijkheden, rekening te houden met hun beperking? Dan wachten wij op je reactie! Lees meer »

Geplaatst: 03 februari 2020

Teamleider (Auris Zorg regio Noordwest)

Auris Zorg regio Noordwest is op zoek naar een nieuwe leidinggevende door het vertrek van de huidige teamleider per 1 maart 2020 bij onze behandelgroepen voor peuters in Katwijk en Lisse en het ambulante behandelteam van Auris Zorg in de regio. We zoeken een professionele, gedreven en bij voorkeur ervaren Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback