Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Auris gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van sollicitanten. Wij houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de sollicitatiecode van de NVP.

Vacatures

Geplaatst: 15 juli 2019

Leerkrachten (Auris Ammanschool)

Wil jij lesgeven aan leerlingen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? En ben je in staat vanuit hun mogelijkheden rekening te houden met hun beperking? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 12 juli 2019

Logopedist (Auris Zorg - locatie Goes)

Wil jij werken in een multidisciplinaire behandelgroep voor kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 5 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/of een auditieve beperking? Dan hebben we een unieke kans voor je. Lees meer »

Geplaatst: 08 juli 2019

Technisch Medewerker (Auris Audiologisch Centrum)

Wil jij een cruciale ondersteunende rol hebben in de diagnostiek en revalidatie van onze cliënten met een auditieve en/of communicatieve beperking? Vind jij het leuk om alvast vooruit te denken en daarmee adequaat storingen te voorkomen of te verhelpen aan verschillende soorten audiologische installatie- en meetapparatuur? Dan heeft Auris een leuke uitdaging voor je! Kom jij ons team versterken? Lees meer »

Geplaatst: 08 juli 2019

Onderwijsassistent (Auris de Kring locatie Goes)

Wil jij werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) soms in combinatie met bijkomende problematiek? En ben je in staat vanuit hun mogelijkheden rekening te houden met hun beperking? Dan zitten wij op je reactie te wachten! Lees meer »

Geplaatst: 04 juli 2019

Onderwijsdeskundige (Auris Aanmeldpunt regio West)

Heb jij dienstverlening hoog in het vaandel staan? Vind je het fijn om met ouders en scholen in gesprek te gaan over ondersteuningsvragen die er zijn en werk je graag oplossingsgericht? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je jouw ervaringen in het onderwijs breed inzetten? Wil je zorgen dat leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/of doof of slechthorende leerlingen een passend onderwijsaanbod krijgen? Dan is dit jouw kans! Lees meer »

Geplaatst: 11 juni 2019

Leerkracht (Auris Taalfontein)

Wil jij werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), soms in combinatie met bijkomende problematiek? En ben je in staat om, vanuit hun mogelijkheden, rekening te houden met hun onderwijsbehoefte? Dan zitten wij op jouw reactie te wachten! Lees meer »

Geplaatst: 22 mei 2019

Leerkracht (Auris Montaal Bergen op Zoom)

Wil je werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/of bij komende problematiek? En ben je in staat om, vanuit hun mogelijkheden, rekening te houden met hun beperking? Dan zitten wij op jouw reactie te wachten! Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback