Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren 1600 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen die doof of slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoorins hebben. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt. Wij nodigen je van harte uit om bij ons te komen werken.  

Auris gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van sollicitanten. Wij houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de sollicitatiecode van de NVP.

Vacatures

Geplaatst: 12 december 2019

Onderwijsassistent (Auris Taalkring)

​Wil jij werken met jonge leerlingen die wat extra’s nodig hebben? Wil jij werken in een klein team met collega’s die het belangrijk vinden dat alle leerlingen gezien en gewaardeerd worden? Ben jij een enthousiaste collega met hart voor kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!   Lees meer »

Geplaatst: 11 december 2019

Onderwijsassistent (Auris Fortaal)

Haal jij het beste uit jouw leerlingen? Ben je flexibel, toe aan een uitdaging en hou je van het werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 04 december 2019

Orthopedagoog (Auris Rotsoord)

Wil je werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), soms in combinatie met leerlingen die slechthorend zijn? Ben je in staat om, vanuit een breed pedagogisch perspectief hun mogelijkheden te herkennen en het team en ouders te adviseren? Dan zitten wij op jouw reactie te wachten! Auris Rotsoord is met ingang van 1 februari 2020 voor een periode van vier maanden op zoek naar een enthousiaste, flexibele en leergierige ORTHOPEDAGOOG voor 0,6 fte (24 uur). Lees meer »

Geplaatst: 04 december 2019

Onderwijsassistent (Auris Fortaal)

Wil jij werken met leerlingen die doof of slechthorend zijn? En ben je in staat, vanuit hun behoefte rekening te houden met hun mogelijkheden? Ben jij daarnaast gebarenvaardig? Dan zitten wij op jouw reactie te wachten! Auris Fortaal in Utrecht is voor een groep 3-4 dove en slechthorende kinderen per direct op zoek naar een Onderwijsassistent voor 24 uur per week (0,6 fte). Lees meer »

Geplaatst: 04 december 2019

Onderwijsassistent (Auris Hildernisseschool)

De Auris Hildernisseschool in Rotterdam is een dynamische school. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) in de leeftijden van 4 t/m 12 jaar. De school is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep. De Auris Hildernisseschool is vanaf heden tot en met 1 augustus 2020 op zoek naar een Onderwijsassistent voor de onderbouw instroomklas die minimaal drie dagen per week beschikbaar is. Lees meer »

Geplaatst: 26 november 2019

Administratief secretarieel medewerker (Auris Dienstverlening Haarlem)

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende werkplek? Ben jij een organisatorisch talent die fungeert als een spin in het web? En ben je flexibel, dienstverlenend, ‘’zie’’ je werk, en kun je prioriteiten stellen? Dan zoeken wij jou! Auris Dienstverlening Haarlem is zo spoedig als mogelijk op zoek naar een accurate en proactieve Administratief secretarieel medewerker voor 16-20 uur per week (0,4-0,5 fte), verdeeld over 3 dagen. Standplaats: Haarlem Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback