Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren 1600 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen die doof of slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoorins hebben. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt. Wij nodigen je van harte uit om bij ons te komen werken.  

Auris gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van sollicitanten. Wij houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de sollicitatiecode van de NVP.

Vacatures

Geplaatst: 15 november 2019

Leerkracht (Auris Dienstverlening regio Breda)

Streef jij naar partnerschap met ouders binnen het basis en/of voortgezet onderwijs? Wil jij jouw expertise inzetten om de juiste invulling te geven aan de onderwijsbehoeften van kinderen met een auditieve en/of communicatieve beperking? Ben je in staat de reguliere leerkracht zo te ondersteunen dat kennis en vaardigheden duurzaam verankerd worden bij de leerkracht en binnen de school? Kom dan ons team versterken en grijp nu de kans om daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan Passend Onderwijs. Lees meer »

Geplaatst: 14 november 2019

Leerkracht (Auris Dienstverlening regio West)

Wil jij ambulante onderwijskundige ondersteuning bieden aan scholen in het Primair Onderwijs (PO) ten behoeve van  leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en dove en slechthorende leerlingen? Een team van enthousiaste en collegiale ambulant dienstverleners wacht op jouw reactie! Lees meer »

Geplaatst: 12 november 2019

Teamleider (Auris Zorg Regio Midden)

Wil jij leidinggeven aan enkele teams van professionals? Ben je flexibel, beschik je over bewezen leiderschapstalent en wil je jouw leidinggevende ervaring inzetten binnen diverse behandelgroepen in regio Utrecht? Auris Zorg regio Midden is wegens vertrek van de huidige teamleider per 1 januari 2020 voor onze behandelgroepen in Utrecht Leidsche Rijn en onze naschoolse behandelgroep STAP in Amersfoortop zoek naar een professionele, gedreven en ervaren Teamleider. 36 uur per week (1.0 fte) Lees meer »

Geplaatst: 12 november 2019

Leerkracht (Auris Dienstverlening Regio West)

Wil jij ambulante onderwijskundige ondersteuning bieden aan scholen in het Primair Onderwijs (PO) ten behoeve van  leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Een team van enthousiaste en collegiale ambulant dienstverleners wacht op jouw reactie! Wegens toename van het aantal arrangementen is Auris Dienstverlening regio West, team 12- Noord, per direct op zoek naar een flexibele, zelfstandige en enthousiaste collega in de functie van Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening. Lees meer »

Geplaatst: 12 november 2019

Onderwijsassistent (Auris Florant)

Wil jij werken met kleuters met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? En ben je in staat vanuit hun mogelijkheden rekening te houden met hun onderwijsbehoefte? Dan zijn we op zoek naar jou! Auris Florant in Tilburg is met ingang van 1 januari 2020 op zoek naar een creatieve en enthousiaste Onderwijsassistent - voor groep 1 / instroomgroep kleuters - voor 1.0 WTF ofwel fulltime Lees meer »

Geplaatst: 12 november 2019

Leerkracht (Auris Florant)

Wil je werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), soms in combinatie met autisme en leerlingen die slechthorend zijn? En ben je in staat om, vanuit hun mogelijkheden, rekening te houden met hun beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou! Auris Florant is per 1 januari 2020 op zoek naar een Leerkracht - groep 1, tevens instroomgroep voor kleuters - voor 1.0 wtf (ofwel fulltime) Lees meer »

Geplaatst: 08 november 2019

Kinderoefentherapeut (Auris Zorg Regio Midden)

Wil jij werken in enkele behandelgroepen voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en kinderen met communicatieve problemen helpen? Auris Zorg is voor de behandelgroep STAP in Amersfoort (naschoolse behandelgroep kinderen 8-12 jaar) en enkele behandelgroepen in regio Midden (kinderen van 2-4 jaar), per 1 maart tot 1 september 2020, i.v.m. vervanging wegens zwangerschapsverlof, op zoek naar een enthousiaste en deskundige Kinderoefentherapeut voor 26,5 uur per week. Lees meer »

Geplaatst: 08 november 2019

Leerkracht (Auris Prof. van Gilseschool)

Wil jij werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), soms in combinatie met bijkomende problematiek? En ben je in staat vanuit mogelijkheden rekening te houden met hun beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe Leerkracht (0,6 - 1,0 FTE)! Lees meer »

Geplaatst: 06 november 2019

Leerkracht (Auris Dienstverlening regio Midden)

Wil jij in partnerschap met ouders en de reguliere basisschool je expertise inzetten om de juiste invulling te geven aan de onderwijsbehoefte van kinderen die doof of slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoornis hebben? Ben je in staat de reguliere leerkracht zo te ondersteunen dat kennis en vaardigheden duurzaam verankerd worden in de leerkracht en binnen de school? Kom dan ons team versterken en grijp nu de kans om daadwerkelijk deel te nemen aan het Passend Onderwijs! Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback