Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren 1600 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen die doof of slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoorins hebben. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt. Wij nodigen je van harte uit om bij ons te komen werken.  

Auris gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van sollicitanten. Wij houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de sollicitatiecode van de NVP.

Vacatures

Geplaatst: 21 augustus 2019

Onderwijsassistent (Auris Taalkring Hilversum)

Wil jij werken met jonge leerlingen die bekend zijn met een taalontwikkelingsstoornis of slechthorend zijn? Wil jij werken in een klein team met collega’s die het belangrijk vinden dat alle leerlingen gezien en gewaardeerd worden? Dan zijn wij op zoek naar jou.   Lees meer »

Geplaatst: 16 augustus 2019

Onderwijsassistent (Auris Taalplein)

Zie jij kansen in kinderen en haal jij het beste uit kinderen? Ben je flexibel, toe aan een uitdaging en houd je van het werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 15 juli 2019

Leerkrachten (Auris Ammanschool)

Wil jij lesgeven aan leerlingen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? En ben je in staat vanuit hun mogelijkheden rekening te houden met hun beperking? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 04 juli 2019

Onderwijsdeskundige (Auris Aanmeldpunt regio West)

Heb jij dienstverlening hoog in het vaandel staan? Vind je het fijn om met ouders en scholen in gesprek te gaan over ondersteuningsvragen die er zijn en werk je graag oplossingsgericht? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je jouw ervaringen in het onderwijs breed inzetten? Wil je zorgen dat leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/of doof of slechthorende leerlingen een passend onderwijsaanbod krijgen? Dan is dit jouw kans! Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback