Zaterdag 29 september Wereld Doven Dag

Op zaterdagmiddag 29 september 2018 vindt voor de 60e keer Wereld Doven Dag plaats in Leeuwarden. Er zijn tal van lezingen en activiteiten, workshops, een informatiemarkt en een dove ondernemers markt. Het belooft een mooie dag te worden. De dag wordt afgesloten met een MuteSounds party.

De onderwerpen taal, cultuur en gemeenschap staan centraal op de 60e editie van de Wereld Doven Dag. Er worden lezingen gegeven die betrekking hebben op deze onderwerpen. Ook zal het publiek betrokken worden en uitgedaagd worden na te denken over hetgeen verteld is. Verder zijn er diverse activiteiten voor jong en oud en kun je kennis maken met dove ondernemers en organisaties!

Daarnaast reikt de organisatie op 29 september ook de bekende jaarprijs Dovenschap uit. Vanaf 10:30 zijn bezoekers welkom in de Neushoorn in Leeuwarden (Ruiterskwartier 41). De middag wordt om 17:00 afgesloten, dan wordt de locatie omgebouwd tot een zintuigenprikkelend feestje!

Meer informatie over het evenement vind je op doof.nl.

Heb je een dove of slechthorende leerling in de klas?

Als je een dove of slechthorende leerling in de klas hebt, is het belangrijk op een aantal zaken te letten. Gebruik bijvoorbeeld lichaamstaal of mimiek en schrijf nieuwe woorden op. Alle tips vind je in deze poster.

 

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback