TaalStaal 2020: Save the date

Zet vrijdag 6 maart 2020 alvast in je agenda voor een nieuwe editie van TaalStaal. Thema van deze editie is "Taal voor nu en later: Participatie van kinderen en jongeren met een taalontwikkelingsstoornis onder de loep."

TaalStaal 2020

Ook dit jaar presenteren vooraanstaande sprekers uit binnen-en buitenland weer hun veelbetekenend onderzoek met nieuwe en bruikbare inzichten voor de dagelijkse praktijk. Hoofdsprekers dit jaar zijn Nicola Botting, City University, Londen, Jan Willem Gorter, Mc Master University, Hamilton, Canada en Ellen Gerrits van de Hogeschool Utrecht en Universiteit Utrecht. Ook is er een plenaire discussie met o.a. Jet Isarin van de Koninklijke Kentalis over de gevolgen van een TOS in het dagelijkse leven.  

TaalStaal is bedoeld voor alle professionals die werken met kinderen of jongeren met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) binnen de zorg en onderwijs sector. De organisatie van TaalStaal is in handen van Kentalis, NSDSK, Pento, Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en Auris.

Inschrijven voor het congres kan vanaf het najaar 2019 via de volledig vernieuwde website TaalStaal.nl Er wordt momenteel hard gewerkt aan het inhoudelijke programma. Automatisch op de hoogte blijven van nieuws over TaalStaal? Laat je naam en e-mail adres hier achter. 

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback