Paula van Egmond teamleider Auris Cursuscentrum

Paula van Egmond wordt teamleider van het Auris Cursuscentrum. Zij start officieel per 1 oktober 2019.

De omgeving rondom Auris is aan het veranderen. Dit betekent onder andere dat leerlingen die een TOS hebben of doof/slechthorend zijn, hun onderwijs zo dicht mogelijk bij huis moeten kunnen ontvangen. Dat is de gedachte van 'inclusief onderwijs'. Randvoorwaarde hierbij is dat de mensen om deze leerlingen heen, zoals familie en professionals, voldoende kennis en vaardigheden hebben om dit mogelijk te maken. Moderne cursussen en trainingen van hoog niveau kunnen hieraan bijdragen. Auris biedt al vele jaren vanuit de verschillende regio's kwalitatief hoogstaande cursussen aan. Het is wél belangrijk dit in de toekomst meer met elkaar te verbinden in de vorm van één Auris Cursuscentrum.

De eerste stap is gezet door Paula van Egmond te benoemen als teamleider Auris Cursuscentrum. Zij wordt met ingang van 1 oktober 2019 functioneel leidinggevende van de medewerkers die werkzaam zijn voor het Auris Cursuscentrum in alle vier de Auris-regio's. Ook stuurt zij operationeel alle werkprocessen aan van het Auris Cursuscentrum. Regiodirecteur Marco van Es wordt haar direct leidinggevende.

Paula is op dit moment cursuscoördinator Auris regio West, voorzitter van het cursuscoördinatorenoverleg en als projectleider verantwoordelijk voor het updaten van de cursusmodules. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij de functie goed gaat vervullen! 

In de volgende Auris.com (eind september) lees je meer over de ontwikkelingen van het Auris Cursuscentrum. Voor meer informatie en/of verdere vragen over het Auris Cursuscentrum kun je altijd contact opnemen met Paula van Egmond (teamleider) of Marco van Es (regiodirecteur).

 

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback