• Nieuws
  • Kom kennismaken bij Auris Hildernisseschool in Rotterdam

Kom kennismaken bij Auris Hildernisseschool in Rotterdam

Lees voor

27 mei 2022

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? En hoe je deze leerlingen kan ondersteunen? Je bent van harte welkom op 22 juni op de Auris Hildernisseschool. Kom langs en ga in gesprek met onze medewerkers: leerkrachten, logopedisten en onderwijsassistenten.

Demi van der Ven (leerkracht Auris Hildernisseschool): “Ik ben zelf helemaal verliefd geworden op deze school vanwege de manier van lesgeven, het gemotiveerde team, de leerlingen en de organisatie. Lijkt het jou ook leuk om hier te werken? Kom dan langs en ga met mij en mijn collega’s in gesprek!”

Je bent van harte welkom op woensdag 22 juni 2022 van 11.00 tot 14.00 uur.

Programma

11.00 uur: Ontvangst en introductie door Demi van der Ven (leerkracht) en Marion Amoureus (teamleider)
11.15 uur: Rondleiding en bezoek aan de klassen
12.15 uur: Lunch en in gesprek met jouw vakgenoten

Aanmelden

Kom jij kennismaken? Geef je op via: Aanmeldformulier kennismaking Auris Hildernisseschool.

Over Auris Hildernisseschool
Auris Hildernisseschool is een school voor leerlingen van 4 tot 13 jaar met een taalontwikkelingsstoornis. Kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben moeite om taal te begrijpen en te gebruiken.

De leerkracht staat samen met de onderwijsassistent en logopedist voor de klas. Op de Auris Hildernisseschool is veel aandacht voor jouw professionele ontwikkeling. Hoe kun je het beste woorden aanbieden aan leerlingen die een kleine woordenschat hebben? En hoe laat je leerlingen verbindingen maken in hun hoofd? Door middel van interessante cursussen en trainingen word jij echt een specialist op het gebied van TOS.

Lees meer over onze school op hildernisseschool.nl/

Locatie
Auris Hildernisseschool
Pinasplein 4
3028 XW Rotterdam

Informatie over route en parkeergelegenheid op: hildernisseschool.nl/contact/.

Meer info over werken bij Auris
Op werken.auris.nl vind je meer informatie over het werken bij Auris en onze openstaande vacatures. Ook een open sollicitatie is altijd mogelijk.