Informatieavond FODOK: Kijken met je kind door Marjan Haasnoot

Marjan Haasnoot is werkzaam als kindercoach voor dove en slechthorende kinderen en als slechthorende ook ervaringsdeskundige. Op dinsdagavond 14 mei komt ze, met veel plezier, vertellen over haar persoonlijke ervaringen en haar ervaringen als coach.

Onderwerpen die deze avond aan bod zullen komen zijn: identiteit, zo gewoon mogelijk, ontspanning, gebaren én de mooie en relevante ‘sociale kilometers’, die ook door Evelien Dirks genoemd worden.

Door de opleiding tot kindercoach is Marjan anders naar zichzelf, naar haar omgeving en naar de invloed van haar slechthorendheid op haar leven gaan kijken.
Er zijn zoveel factoren die van invloed zijn op het welbevinden van een kind: het gezin waar het in opgroeit, de omgeving, de school, het karakter, de gevoeligheid, de gezondheid, de energie die het heeft, wat het kan op sociaal, emotioneel en cognitief gebied. Daarbij is ook bepalend hoe het kind zijn doofheid/slechthorendheid ervaart. En vergeet ook de behoeften, verlangens en wensen van het kind niet!

Bovenstaand is wat Marjan ook gevormd heeft tot wie ze nu is. En dat verhaal deelt ze graag, met aanbevelingen voor ouders. Uiteraard is er ook veel ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.

De informatieavonden die de FODOK in Houten organiseert, zijn gratis voor leden van FODOK en FOSS. Vanaf 2019 betalen niet-leden € 7,50.
Voor deelname aan FODOK-activiteiten is aanmelding op info@fodok.nl verplicht. Wilt u hierbij vermelden of u een gebarentolk of schrijftolk nodig heeft?

Locatie: Randhoeve 221, 3995 GA Houten

https://www.fodok.nl/activiteit/fodok-avond-marjan-haasnoot/ 

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback