.

Lees voor

21 oktober 2020

Daar steek je wat van op!

Ouderorganisaties FODOK en FOSS wilden ook dit jaar een gezamenlijke landelijke dag organiseren voor hun achterban. Maar dat is vanwege de coronasituatie uiteraard  niet mogelijk. Daarom hebben ze die landelijke dag opgeknipt en digitaal gemaakt: de digitale activiteiten worden verdeeld over diverse avonden en één zaterdag, van 28 oktober tot en met 12 november, via Zoom. Ook dit keer zijn er workshops en een hoofdlezing. Er is ook een kinder- en zelfs een jongerenprogramma.

Daarnaast zijn er voor alle ouders/verzorgers/naasten uitwisselingsbijeenkomsten, waarbij ze ervaringen kunnen delen, om raad kunnen vragen of gewoon eens kunnen horen hoe anderen het aanpakken. Deze bijeenkomsten zijn verdeeld over de verschillende doelgroepen en leeftijdsgroepen en zijn alleen bedoeld voor ouders, verzorgers en andere naasten.

Toegang is gratis voor ouders/verzorgers/​naasten van dove, slechthorende, CMB- en TOS-kinderen en -jongeren en van CMB-volwassenen. Bij alle workshops en uitwisselingsbijeenkomsten rondom doof, slechthorend en CMB zijn tolken NGT en NmG aanwezig.

Aanmelden kan via de website van de FODOK en FOSS  Ruim voor de betreffende workshop of uitwisselingsbijeenkomst plaatsvindt, ontvangt u een Zoom-link en verdere informatie.

In de eerste helft van 2021 gaat een aantal van deze avonden in de herhaling. Houd de website in de gaten!