Kennismakingsdag Auris Taalfontein

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Wil je weten hoe leerlingen logopedisch ondersteund worden? Of hoe we de taalontwikkeling van kleuters vanaf 2, 5 jaar al stimuleren op onze behandelgroepen? Je bent van harte welkom op woensdag 10 mei op de Auris Taalfontein. Kom langs en ga in gesprek met onze medewerkers: leerkrachten, logopedisten en onderwijsassistenten.

Lees voor

Wat maakt deze school speciaal?

Teamleider Koen Istha: ‘Werken in het speciaal onderwijs betekent voor mij dat je voor onze leerlingen echt een verschil kunt maken in hun leven. Taal is immers een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven en het hebben van een taalontwikkelingsstoornis kan grote gevolgen hebben voor de communicatie en het zelfvertrouwen van een kind. Door deze leerlingen te helpen hun taalvaardigheden te verbeteren, kun je hen de vaardigheden geven die ze nodig hebben om beter te communiceren en leren.

Werken bij Auris betekent werken bij een epertiseorganisatie. Iedereen krijgt bij ons de mogelijkheid en kansen om nieuwe vaardigheden te leren en je professionele ontwikkeling te verbeteren. Wij investeren in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Het is een vakgebied dat voortdurend in ontwikkeling is en dat blijft boeien.’

Nieuwsgierig geworden?

Vanaf 11 uur ben je welkom op de school. Behalve dat je kennis kunt maken met medewerkers van de school, kun je doormiddel van VR ook ervaren hoe het is om een taalontwikkelingsstoornis (TOS) te hebben. Ook kun je een aantal opdrachten doen van ons Ervaar TOS circuit. Geef je snel op, en dan zien we je graag op 10 mei.

Voor wie?

Deze dag is voor iedereen die nieuwsgierig is naar het onderwijs op een cluster 2 school. Of je nou ouder, leraar in opleiding of een behandelend logopedist bent van een leerling van ons; iedereen is welkom!

Locatie

Auris Taalfontein
Kraaijeveldstraat 2
3078 PE Rotterdam

Kijk op https://auris-taalfontein.nl/ voor een routebeschrijving en meer informatie over de school.