13 jaar en ouder

Je kind gaat naar de middelbare school, mbo of hbo. Welke hulp kun je dan van Auris krijgen? Iemand van Auris kan op school komen om je kind te ondersteunen. Dat kan door lessen van tevoren door te nemen. Ook zorgt Auris ervoor dat docenten beter op de hoogte zijn van wat er met jouw kind aan de hand is. Of Auris zoekt voor jouw kind een goede plek in het speciaal onderwijs. Auris helpt leerlingen aan passend onderwijs.

Aanmelden

Met een gehoorbeperking naar het voortgezet onderwijs

Als je kind minder goed hoort, weet je dat meestal al wel op de basisschool. En waarschijnlijk heeft je kind dus ook al hulp gehad daarbij. Maar misschien heb je ook nog maar net ontdekt dat je kind problemen met horen heeft. Hoe gaat dat dan op de middelbare school, mbo of hbo? 

Is je kind 13 jaar of ouder en heeft hij of zij problemen met horen?

Lees hier verder

 

Met een taalontwikkelingsstoornis naar het voortgezet onderwijs

Heeft je kind moeite met taal? Problemen met bijvoorbeeld spreken, woorden onthouden en duidelijk maken wat hij of zij bedoelt? Misschien weet je al dat je kind een taalontwikkelingsstoornis heeft. Of het is nodig dat dat onderzocht wordt. Natuurlijk wil je kind graag met plezier naar school. En daar ook goede cijfers halen. Hoe krijg je daarvoor de beste hulp?

Is je kind 13 jaar of ouder en heeft hij of zij misschien een taalontwikkelingsstoornis?

Lees hier verder

Auris Audiologisch Centrum

Heeft je kind problemen met horen of heeft hij of zij misschien een taalontwikkelingsstoornis? Je huisarts kan je verwijzen naar een audiologisch centrum. Daar word je kind onderzocht door verschillende specialisten. Dat zijn bijvoorbeeld: audiologen (gespecialiseerd in het gehoor), logopedisten, psychologen, orthopedagogen en maatschappelijk werkers. Dit team overlegt steeds met elkaar en komt dan met een duidelijk advies. Meer informatie Audiologisch centrum

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback