Geplaatst: 24 mei 2016

Win workshop Ervaar TOS

Altijd al willen weten hoe het nu écht is om een taalontwikkelingsstoornis (TOS) te hebben? Omdat je een kind hebt met TOS, of met kinderen werkt die TOS hebben? Of, omdat je gewoon heel benieuwd bent wat het inhoudt?
Lees meer »

Geplaatst: 28 januari 2016

Stel een vraag aan...

‘Mijn kind heeft taalproblemen en zit op het regulier onderwijs. Voor mijn gevoel sta ik er alleen voor en dat is frustrerend. Wanneer kan mijn kind geholpen worden?’ Ayca legt uit dat zij scholen langsgaat om deze leerlingen te begeleiden.
Lees meer »

Geplaatst: 20 januari 2016

Leo, knuffel met gehoorapparaten

Veel knuffels, barbies en poppen zijn "perfect". Wij vinden dat jammer. Gelukkig is er Leo. Leo is een leeuw en draagt gehoorapparaten. Veel van onze leerlingen ook. Sommigen dragen een CI. Hoe fijn is het als je thuis of op school een knuffel hebt die een beetje op jou lijkt. Laat je weten wie het nieuwe baasje van Leo mag worden?
Lees meer »

Geplaatst: 21 december 2015

De tien leukste gratis uitjes voor in de kerstvakantie

Het is kerstvakantie. Dat betekent eindeloos tijd voor je kind. Maar, hoe vul je die twee weken in? We zetten de tien leukste gratis uitjes voor je op een rij. Of het nu een bezoekje aan het Stedelijk Museum of een boswandeling is, het hoeft niets te kosten. Bovendien zijn ze leuk voor álle kinderen, met of zonder TOS. Onderaan vind je drie tips om tijdens deze uitjes de taalontwikkeling van je kind te stimuleren.
Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback