Speciaal voor gehoor, spraak en taal

0-4 jaar

Peuters en kleuters ontdekken hoe ze met taal iets duidelijk kunnen maken. Soms gaat dat niet vanzelf. Dan kun je er maar beter vroeg bij zijn. Auris onderzoekt wat voor problemen een kind heeft en zorgt voor een passende behandeling.

4-12 jaar

Je kind gaat naar school. Het wil vast graag leren lezen en met alle lessen meedoen. Soms gaat dat niet zo makkelijk. Bijvoorbeeld doordat je kind niet goed hoort wat de juf zegt. Of omdat het niet begrijpt wat de meester of de andere kinderen bedoelen. Auris zorgt ervoor dat je kind de lessen goed kan volgen. En ondersteunt de school om jouw kind Passend Onderwijs te geven. Je kind voelt zich weer prettig op school.


ALLES OVER 4-12 JAAR

13-18 jaar

Je kind gaat naar de middelbare school. Welke hulp kun je dan van Auris krijgen? Iemand van Auris kan op school komen om je kind te ondersteunen. Dat kan door lessen van tevoren door te nemen. Ook zorgt Auris ervoor dat docenten beter op de hoogte zijn van wat er met jouw kind aan de hand is. Of Auris zoekt voor jouw kind een goede plek in het speciaal onderwijs. Auris helpt leerlingen aan passend onderwijs.

ALLES OVER 13-18 JAAR

volwassenen

Ook als volwassene kun je hulp krijgen van Auris. Bijvoorbeeld omdat je slecht hoort en daardoor moeite hebt om anderen te begrijpen. Bij Auris kun je een specialistisch gehooronderzoek laten doen. Daarna geeft Auris advies hoe je beter met de gehoorproblemen kunt omgaan.

ALles over volwassenen  

Sluit leeftijd overzicht

Wat doet Auris?

Is er een gehooronderzoek nodig? Hulp in de klas voor passend onderwijs? Behandeling op een peuterspeelzaal omdat je kind moeite heeft met het leren spreken? Of juist ondersteuning thuis? Ben je op zoek naar een audiologisch centrum? 

Dit zijn een paar voorbeelden van hoe Auris helpt. Auris doet nog veel meer. Auris geeft hulp aan iedereen die moeite heeft met spreken of horen. Of met andere problemen met taal. Auris onderzoekt, behandelt, ondersteunt en geeft onderwijs. Passend bij wat nodig is. En voor elke leeftijd.


Lees meer over Auris en wat wij doen »


Vraag het onze specialisten

Specialist taal- ontwikkelingsstoornis

Mieke Vermeulen

Heb je een vraag over een taalontwikkelingsstoornis? Stel die dan aan Mieke Vermeulen.

Stel een vraag

Specialist onderwijs doof/slechthorend

Karin van Vianen

Heb je een vraag over onderwijs aan dove en slechthorende leerlingen? Stel je vraag aan Karin van Vianen.

Stel een vraag

Specialist Passend Onderwijs

Jaap Schapelhouman

Heb je een vraag over Auris en Passend Onderwijs? Vraag het aan Jaap Schapelhouman

Stel een vraag

Specialist Auris Cursuscentrum

Paula van Egmond

Heb je een vraag over de cursussen van Auris? Vraag het Paula van Egmond.

Stel een vraag

Onze cursussen voor jou

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback