Auris zoekt twee regiodirecteuren

Ben jij een coachend leider die graag wil werken in een expertiseorganisatie? Gaat je hart sneller kloppen van passend onderwijs?

Auris zoekt twee:

Regiodirecteuren
(36- 40 uur)

Voor de regio Haarlem, Leiden en omstreken en voor de regio Midden Nederland zoeken wij een regiodirecteur speciaal onderwijs (so). Beide directeuren gaan de so-scholen in hun regio aansturen. Op de scholen zijn meerdere teamleiders aan het werk die de dagelijkse (operationele) leiding hebben.

Auris in het kort
Auris is de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Auris bestaat uit scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs, ambulante diensten, audiologische centra en zorglocaties. Auris zorgt voor passend onderwijs en begeleidt professionals door bijvoorbeeld scholing en advies. Daarnaast voert Auris praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek uit. In de regio’s Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland en Midden-Nederland werken ruim 1600 mensen om te zorgen dat onze cliënten zo veel mogelijk zelfstandig hun leven leiden en optimaal kunnen deelnemen aan de maatschappij. In 2018 werd Auris Zorg erkend als expertisecentrum Zintuiglijk Gehandicapten (ZG). Auris heeft drie excellente so-scholen.
Kijk voor meer informatie over Auris op www.auris.nl

Wat bieden wij?
Werken bij een expertiseorganisatie voor een unieke doelgroep met kinderen die een taalontwikkelingsstoornis hebben of doof of slechthorend zijn. Als regiodirecteur bij Auris vorm je samen met collega-directeuren de regiodirectie. Samen zijn jullie integraal verantwoordelijk voor de regio en voor de realisatie van de strategische koers van Auris. Je komt te werken in een organisatie in ontwikkeling waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan passend onderwijs.

Wat verwachten wij van jou?
Samen met jouw team versterk je de onderwijskwaliteit vanuit een heldere visie. Wij willen topkwaliteit blijven leveren. Jouw taak is om verdere professionalisering en verandering te initiëren en in goede banen te leiden. Je bent een inspirerend leider en tilt de organisatie naar een hoger niveau. Dit doe je door jouw coachende leiderschapsstijl en voorwaardenscheppend leiderschap. Je bent samen met je collega-regiodirecteuren en de hoofden van de Auris Ondersteunende Diensten gesprekspartner van de Raad van Bestuur. Er wordt gewerkt vanuit Auris-brede en gezamenlijk geformuleerde kaders.

Wie ben jij als professional?
Je bent academisch geschoold. Je hebt ervaring opgedaan in een grote onderwijsinstelling en bent intrinsiek gemotiveerd voor passend onderwijs. Je hebt een goede balans tussen aandacht voor de verandering binnen Auris en je stakeholders. Je bent toegankelijk en een netwerker. Hierdoor creëer je kansen die de beweging stimuleren van kinderen van speciaal naar regulier onderwijs. Je durft te pionieren en hebt tegelijk de rust en ervaring om niet op te gaan in de waan van de dag. Je hebt het lef om fris te kijken naar vraagstukken en bent bedrijfsmatig sterk. Je gaat voor het collectieve belang. Je bent gewend te handelen vanuit een integrale aanpak en denkt en handelt regio- en kolom overstijgend.

Wie ben jij als persoon?
Je bent een verbinder met veranderkracht. Je bent analytisch sterk, creatief en een vernieuwend denker. Als leider vertrouw jij op anderen. Je kijkt oplossingsgericht naar een situatie: zijn de kaders helder? Is het doel helder? Zijn de middelen en bevoegdheden er om het doel te bereiken? Je luistert, je hebt een coachende rol, laat los en je hebt humor!

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Om tot een wederzijds goede keuze te komen, bestaat de selectie uit drie gespreksrondes. De eerste gesprekken vinden plaats vanaf 17 juni 2019 aan het Ammanplein 2 in Rotterdam.
Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Vragen over deze vacature kun je stellen aan Marlous Landman (recruiter a.i.) te bereiken op telefoonnummer 06-48107240.
Wil je direct solliciteren? Mail je motivatie en cv voor 16 juni 2019 naar werken@auris.nl

De vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback